Keller vil have hævn mod FCK

Anfører Christian Keller på krigsstien

Foto: Randers FC

Randers FC-anføreren Christian Keller har ikke glemt, da Randers førte med 2-1 over FCK i overtiden, men endte med at tabe 2-3. Nu vil han have hævn over københavnerne.

En sen august eftermiddag førte Randers FC med 2-1 i egen hule over løverne fra FCK i Superligaen. Hvad der lignede tre point til kronjyderne, blev pludselig til et stort nul. Løverne bed fra sig og scorede to gange i dommerens overtid.

Samtidig efterlod FCK'erne Randers FC og anfører Christian Keller i den kronjyske muld med en bitter smag i munden og fortabte grimasser.

Men nu er næven igen knyttet. Randers FC's anfører går forrest i kampen mod FCK - han vil have sin hævn fra den august eftermiddag, som han i øvrigt mener, er et af de værste nederlag i hans fodboldkarriere.

- Den var hård. Vi havde de tre point, da der var spillet 90 minutter, men så taber vi det hele på gulvet. Det var en kamp, vi skulle have vundet. Det var en af de hårdeste kampe, jeg nogensinde har tabt. Det var bestemt ikke sjovt, siger Christian Keller til Amtsavisen.dk.

Der er bestemt blod på tanden før søndagens udebaneopgør.

- Vi har stadig den sidste kamp mod dem i baghovedet, og vil gøre alt for at få revanche. Det bliver endnu sværere at slå FCK i Parken, men vi har bestemt en chance. Det har vi lige meget, hvem vi møder. Hvis vi kan få spillet til at fungere, så kan vi slå alle, siger han til Amtsavisen.dk.

Randers FC spiller på udebane mod FCK søndag klokken 17.00.