Keller efter buh-råb fra Randers-fans: En del af charmen

Hårde tilråb mødte Christian Keller, da Randers FC gæstede Viborg. Han var dog i stand til at lukke det ude

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Randers FC besøgte fredag aften Energi Viborg Arena. Selv om Viborg var dominerende i flere perioder i kampen, så var det gæsterne, som kunne tage en 1-0-sejr med hjem.

Viborg-spilleren Christian Keller var i fokus inden og under kampen, da han spillede for Randers i sidste sæson.

Han forlod holdet på grund af 'personlige problemer', og omstændigheder omkring skiftet var ikke optimale. Han fik både spillere og fans på nakken, hvor tilhængerne stadig er efter ham.

Dette lod han sig dog ikke påvirke af under fredagens kamp, da han har skrevet det i glemmebogen, fortæller han.

Læs også Randers-lejren: Keller er en modstander som alle andre

- Jeg prøver ikke at tænke så meget på det. Det er ikke noget, som gør mig mere tændt, end jeg er i forvejen inden en kamp. Viborg og jeg har givet hinanden hånden på, at jeg giver alt, hvad jeg har, for dem, siger Keller efter kampen.

- Jeg spiller fodbold, ligesom jeg altid har gjort, og det bliver jeg ved med. 

Keller blev mødt af tilråb og bannere fra de medrejsende Randers-fans, men dette påvirkede ikke midtbanespilleren.

- Jeg var godt klar over, at det nok ville blive sådan. Det er på en måde charmen ved fodbold, at man har en, som man kan synge lidt af.

Læs også Randers besejrer Viborg i Christian Keller-gensyn

- Jeg kan godt forstå, at folk er lidt trætte af den måde, som jeg forlod klubben på, men sådan er det nu engang. Jeg er videre, og det er de også. Hvis Randers-tilhængerne laver bannere og synger sange, så må de se at komme det også, for det er jeg i hvert fald.

Kampen blev afgjort af et enkelt mål af Viktor Lundberg, og da det skete, vidste Keller godt, at kampen nok var afgjort.

- Man er sjældent tilfreds med et 0-1-nederlag. Det var en tæt kamp, og vi var godt klar over, at det hold, som scorede først, ville løbe af med sejren, siger midtbanespilleren.

- Desværre formåede Randers at gøre det, og det irriterer mig lidt. 

08:08

I slutningen af juni fortalte Christian Keller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at virakken i Randers FC var værre for hans familie end for ham selv. Se interviewet her.

Luk video