Keller: Det var en kamp som alle andre

Viborgs midtbanemand Christian Keller oplevede ikke sit comeback til Randers Stadion som noget særligt

01:18

Randers FC tog i dag imod Viborg og den tidligere holdkammerat Christian Keller. Opgøret endte 2-1 til det kronjyske hjemmehold, men undervejs var manges øjne nok mere rettet mod den hjemvendte midtbanemand end spillet på banen.

Christian Keller forlod Randers FC efter en turbulent tid med hele Keller-Borring sagen, og derfor var det da også forventet, at især hjemmeholdets fans ville tage knap så pænt imod ham. Men tilråbene var faktisk ikke så mange og så højlydte mod den udskældte spiller.

- Jeg ved ikke, om det var overraskende. Jeg har været på stadion og gået rundt i klubben siden. Det er altid dejligt at spille her, og jeg har haft mange gode år i klubben. Men jeg havde nu heller ikke taget det så tungt, hvis de havde været mere efter mig, siger Christian Keller til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Pourie sørger for Randers-sejr over Viborg

I stedet var han langt mere trist over nederlaget.

- Vi havde sat næsen op efter at komme til Randers og få point med herfra og komme på tavlen igen. Det sukker vi efter, men vi må erkende nederlaget, siger Christian Keller.

Målene i opgøret blev for Randers’ vedkommende scoret af Mikael Ishak og Marvin Pourie, imens det var Søren Reese, der nettede på hovedstød for Viborg.

Sejren til Randers rykker dem op på Superligaens tredjeplads. Viborg er nummer 12.