Kejlstrupvej lukker for trafik

Omkørsel, støj og vibrationer i ti dage

Foto: Google Maps

Fra fredag den 7. juni kl. 18.00 til mandag den 17. juni klokken 7.00 lukker Vejdirektoratet Kejlstrupvej i Silkeborg for trafik. Vejen er lukket fra Nordre Højmarksvej frem til Frichsvej. Frichsvej er åben i hele perioden. Det oplyser Vejdirektoratet.

Bilisterne vil blive henvist til Nørreskov Bakke og cyklisterne til Højmarkstoften. Omkørslen er skiltet.

Bybusserne vil også blive omdirigeret, og to stoppesteder vil blive midlertidigt nedlagt. Man kan finde oplysninger om, hvor busserne kører i byggeperioden, de nye stoppesteder og køretider for busserne på Midttrafiks hjemmeside.

Vejdirektoratets brobyggeri ved Kejlstrupvej og Frichsvej går nu ind i en fase, hvor entreprenøren i en periode skal arbejde tidlig morgen, sen aften og samt i weekender. Det er derfor lukningen af vejen er nødvendig.

Arbejdet kobler de nye broer på stedet sammen med Kejlstrupvej og Frichsvej, sådan at trafikken fra den 17. juni kører på broerne og ikke på de midlertidige veje.

Vejdirektoratet skriver, at der kan forekomme en del støj fra arbejdet i de ti dage lukningen varer - også uden for normal arbejdstid.

Der vil i ugen efter selve lukningen også kunne forekomme en del støj og rystelser, da entreprenøren skal vibrere stålvæggene, der har støttet de midlertidige veje ved broerne, op af jorden. Dette arbejde vil foregå inden for den normale arbejdstid - mellem kl. 7.00 - 18.00.

Kilde: Vejdirektoratet