Kattegatcentret bliver måske Nordens bedste

I Sverige er centret blevet nomineret i kategorien: Nordens bedste Akvarium

Foto: Kattegatcentret

Sveriges største feriehjemmeside, Barnsemester.se, har valgt at nominere Kattegatcentret til prisen for Nordens bedste Akvarium.

I kategorien er der nomineret 11 andre akvarier fra hele Skandinavien, alligevel mener direktør i Kattegatcentret, Bjarne Klausen, at der er gode chancer for at vinde.

- Jeg tror, der er store chancer for at vinde. Vi var tæt på sidste år, og vi er bestemt ikke blevet ringere. Vi har haft flere gæster end sidste år, og der var vi tæt på at vinde, siger Bjarne Klausen til tv2oj.dk.

Kattegatcentret vækster for andet år i træk

Barnsemester er en hjemmeside, der henvender sig primært til børnefamilier. Det gør prisen ekstra værdifuld ifølge Bjarne Klausen.

- Det betyder noget ekstra. Det er børnefamilier, der stemmer, og det er jo dem vi har flest af. Så det er klart, at det ville gøre det ekstra værdifuldt at vinde, siger Bjarne Klausen.

En dansk pris havde været godt

De nominerede til prisen kommer fra hele Skandinavien, men det er en svensk hjemmeside, der kårer vinderen. Bjarne Klausen kunne godt have tænkt sig, at prisen var dansk.

- Langt de fleste af vores besøgende er jo fra Danmark, så derfor havde det været godt, hvis det var en dansk pris. Men det er en anerkendt hjemmeside, og jeg tror faktisk, mange danskere bruger den, siger Bjarne Klausen.

Afstemningen om titlen som Nordens bedste Akvarium løber frem til den 14. marts.

I klippet nedenfor kan du se Kattegatcentrets nyeste projekt: