Kasper Andersen vandt i Sverige

Den østjyske racerkører Kasper Andersen satte hele det internationale felt af Formula Masterskørere på plads med en fornem sejr på Anderstorp-banen i Sverige.

Racerkøreren Kasper Andersen satte en tyk streg under sit store talent, da han lørdag eftermiddag vandt 9. afdeling af Formula Masters på den legendariske Anderstorp i Sverige.

Formula Masters er en racerbilstype lige under Formel 1.

- Jeg er meget glad for denne sejr. Den kom på det helt rigtige tidspunkt, efter en række uheld i de foregående løb, sagde Kasper Andersen umiddelbart efter løbet.

<B>Tæt på at slå Nicki Laudas banerekord</B>
Kasper Andersen grundlagde sejren med en god start, hvor han fra en 4.-plads skød frem til en 2.-plads. Den stilling holdt sig frem til 12. omgang, hvor han med en flot overhaling af italieneren Marco Bonanomi kørte sig i front.

Løbet blev særdeles spændende på de sidste omgange, hvor nummer et og to i den samlede stilling belgieren Jerome D'Ambrosio og mexicaneren Pablo Sanchez Lopez havde kørt sig op på 2. og 3. pladsen. Reelt var det dog kun Jerome D'Ambrosio der kunne true den danske formelkører.

Med dagens hurtigste omgangstid på 1 min. og 26 sekunder var Kasper Andersen tæt på at slette Formel 1 rekorden fra 1978 på 1:24,836, sat af den tidligere østrigste verdensmester Nicki Lauda.

Med sejren rykker Kasper Andersen nu op på en samlet 4. plads i Formula Masters. Dermed er der lagt op til en meget spændende 10. afdeling af Formula Masters, som Eurosport transmitterer direkte søndag kl. ca. 10.15.