Kandidater klar til valgkamp

Østjyske politikere forbereder kampagne

03:43

1 af 2

Der har længe været spekuleret i, hvornår statsministeren udskriver folketingsvalg. Ingen ved det med sikkerhed, men uanset hvornår - så er de østjyske folketingskandidater klar til den kommende valgkamp.

Claus Kvist Hansen vil gerne i Folketinget for Dansk Folkeparti. Han er derfor i fuld gang med forberedelserne og har været det længe.

- Det er de praktiske forberedelser - det store slag det kommer, når der bliver trykket på knappen, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Der er brochurer, der plakater, der er banner, der er en hjemmeside og der er facebook. Det er der, hvor jeg sådan har gryden i kog.

Og valgfeberen kan også mærkes på de østjyske trykkerier. Hos GP Tryk i Grenaa har man allerede trykt 30.000 valgplakater.

- Vi begyndte med det første valgkampsmateriale i marts måned, og så har det været en glidende overgang lige siden, siger direktør hos GP Tryk A/S Henrik Kruuse.

- Vi har bestemt også mærket det. Så vi er meget glade, siger direktør Anders Grønborg fra Lasertryk.dk A/S.

I videoen øverst kan du høre, hvordan Jens Voel (Soc. dem) og Nils Sjøberg (Rad. V.) forbereder sig til det kommende valg.

Du kan også få valgforsker Roger Buchs bud på, hvornår valget udskrives ved at klikke her.