Kan Twitter opklare et mord?

Nu offentliggør politiet billede på Twitter

Ahmad Fouad Karimi.

Politiet søger stadig hjælp til opklaringen af mordet på den 22-årige Ahmad Fouad Karim, der blev fundet knivdræbt i Horsens.

- Kan man opklare et drab ved hjælp af Twitter? Lad os prøve at se, hvor langt vi kan nå, hvis mange hjælper til med RT og oplysninger.

Sådan skrev Sydøstjyllands Politi på Twitter mandag, inden man begyndte at sende den ene oplysning efter den anden ud i sagen Ahmad Fouad Karimi, der blev fundet myrdet af knivstik på Hybenvej i Horsens.

Og tirsdag fortsatte politiet på Twitter med at opfordre personer, der måske har oplysninger i sagen, til at dele dem med politiet, ligesom Sydøstjyllands Politi delte informationer og et billede af den afdøde med sine følgere på Twitter.

- Vi har brugt Twitter før i forbindelse med trafikvarsler eller i uvejr, men jeg tror ikke, at vi før har brugt det i forbindelse med en drabssag, siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han fortæller, at der tirsdag fortsat er mange som hjælper med at sprede budskabet, men at der endnu ikke er kommet et gennembrud i sagen.

- Twitter er en naturlig forlængelse af TV og aviser, hvor vi før har delt oplysninger med offentligheden, så Twitter er bare en forlængelse af det, siger Carsten Thostrup.

Har du oplysninger i sagen kan du kontakte politiet på telefonnummer 114 eller på Twitter.