Kampen for udvidelsen af motorvej E45 fortsætter

Mandag var erhvervslivet til debat med de østjyske folkevalgte, som alle lovede handling

02:26

1 af 2

Der er stadig problemer med kø og tæt trafik på den østjyske motorvej E45. Især omkring og syd for Aarhus giver trafikken store forsinkelser for både erhvervsliv og private. Mandag var erhvervslivet til et stort debatarrangement med flere af de lokale folketingsmedlemmer.

- De trafikale problemer på E45 omkring Aarhus og sydpå er en stor udfordring for os, lød det her fra logistikdirektør fra Dansk Supermarked i Aarhus, Nicolai Gradman.

E45: Se hvad der blev lovet før valget

En af de andre forretningsfolk til mødet var endnu mere klar i mælet. Direktør hos Danske Fragtmænd A/S, Peter Sørensen, sagde sådan her:

- Der er ingen vej udenom - den østjyske motorvej skal udvides, og det er nu.

Politikere lover handling

De savner begge handling fra politikerne, som gennem en del år efterhånden har lovet forbedringen af motorvejen.

- Det eneste, vi får at vide er, at der ingen penge er, og at kassen er tom. Men har vi råd til at vente, spørger Peter Sørensen.

Borgmestre: Ingen grund til ikke at komme i gang med motorvej

Fra politikerne er svaret herpå klart: Nej.

Til debatten ytrede både De Konservatives Naser Khader, SF'eren Jonas Dahl og Venstre-manden Michael Aastrup Jensen alle, at der meget snart skal ske noget med planerne.

- Lige nu skal vi finde ud af, hvordan vi finder pengene, og hvor stor en løsning vi skal have. Men udvidelsen kommer i den her valgperiode, lovede Michael Aastrup Jensen (V).

Du kan se hele indslaget om debatmødet øverst i artiklen.