Kamp om stregen i Odder

Odder Håndbold har nu hele truppen på plads til den kommende sæson

Den 23-årige stregspiller, Mathias Sehested, forlænger med Odder Håndbold, og Rune Them bliver nye udviklingsspiller i klubben.

Sehested har tidligere stået lidt i skyggen af de to rutinerede stregspillere Rasmus Hansen og Steffan Nielsen, men klubben forventer, at han er klar til for alvor at bide sig fast på holdet.

- Vi tror på, at Mathias nu er klar til at gå ind og tage mere spilletid. Han har i perioder været plaget af skader, og har stået lidt i skyggen af mere etablerede spillere, men vi tror, han kan blive en værdifuld spiller for holdet, siger sportschef Lars Borg i en pressmeddelelse.

Odder Håndbold har allerede hentet stregspilleren Rasmus Rokkjær hjem fra Norge, og nu kæmper Rune Them også med om spilletiden på stregen, efter han i en længere periode har været ude med rygproblemer.

- Rune er ikke så høj af en stregspiller at være. Men han er til gengæld en rigtig kriger. Han er utrolig dygtig til at finde hullerne og tilkæmpe sig boldene, så vi tror, han bliver en spændende joker i det offensive, siger Lars Borg.

Odder Håndbold har med de to nye aftaler truppen på plads, og det er et ung hold, der er klar til at kæmpe i 1. division. Holdets gennemsnitsalderen er nemlig under 23 år.