Kamp om at komme op i regnbuen

Billetter er revet væk

Det går lige nøjagtig så voldsomt med Your Rainbow Panorama, som man kunne vente. Folk i Aarhus er ellevilde for at komme op i Olafur Eliassons spektakulære kunstværk, det skriver stiften.dk. 

Aros-klubben, som tæller flere end 12.000 medlemmer, har inviteret dem alle op i regnbuen på taget af det aarhusianske kunstmuseum på mandag, tre dage efter åbningen. Og billetterne er revet væk. 5400 mennesker vil besøge regnbuen på denne dag.

Mandag er museet normalt lukket. Men for at tilgodese medlemmerne af Aros-klubben holder Aros åbent på mandag fra klokken 10 til 22. Medlemmerne har kunnet hente billet til en 20 minutters tur i regnbuen. På hver billet står trykt, hvilket tidsrum man skal møde op på.

Allerede efter første dag i søndags var der hentet 1100 billetter. Mandag var lukkedag, så der blev ingen hentet, men tirsdag og onsdag røg de resterende.

Der er plads til 450 gæster i timen. Af sikkerhedsgrunde må der kun være 150 personer ad gangen i regnbuen. Derudover må 140 opholde sig på museets tag, der også bliver et hyggeligt sted. 

Den dansk-islandske kunstners værk bliver åbnet på fredag ved en lukket forestilling med inviterede gæster.

Lørdag har publikum for første gang adgang til regnbuen.