Kähler-ejer: Vi sonderer terrænet

Kähler-ejer Frantz Longhi fortæller om mulighederne for en storstilet ekspansion

03:19

1 af 2

Hos Kähler leger man med tanken om at udvide forretningen.

Efter succes i Danmark og Norge er firmaet - måske - klar til at brage ud over de nordiske grænser.

- Kähler er blevet godt modtaget i det danske og også det norske marked, og det har ført til, at vi nu overvejer at lave en meget stor ekspansionsplan ud i det øvrige Europa og måske Asien og USA på sigt, siger den aarhusianske ejer Frantz Longhi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Derfor er der indkaldt et firma, som skal kigge markedet ud.

- Vi har overvejet, om vi har brug for at få en ekstern partner ind. I første omgang har vi spurgt et firma, om de kunne sondere terrænet for, om der er nogle, der har lyst og evner til at hjælpe os med det. Det kan så føre til, at vi inviterer nogle med, men den kan også føre til, at vi fortsætter som i dag - fuldstændig uforandret, siger Frantz Longhi.

Kähler vil ud i verden: Søger ny partner

Det virker ikke til, at det kommer til at skorte på tilbuddene om et samarbejde.

- Igennem tiden er der forskellige, der har henvendt sig, og jeg har altid sagt pænt nej tak, men nu har vi så sat et firma til at sondere lidt. Der er meget stor interesse faktisk. Det er ikke det samme, som at det bliver til noget, men det er da et udgangspunkt. Jeg har hørt, at cirka 25 firmaer foreløbig siger, at det kunne være interessant at kigge på. Både danske og udenlandske, siger Frantz Longhi.

Han udelukker heller ikke, at det kan blive nødvendigt at sælge noget af virksomheden fra, hvis en eventuelt kommende samarbejdspartner kræver medejerskab til gengæld for deres kompetencer.

Se et længere interview med Frantz Longhi i videoen øverst i artiklen.