Kærestepar søges efter knivstikkeri

To berusede mænd skændtes med kærestepar. Kort efter blev de overfaldet af en gruppe, der stak den ene i brystet med en kniv.

Østjyllands Politi søger et kærestepar, efter to mænd i nat blev overfaldet af en knivbevæbnet gruppe i en baggård i Dytmærsken i Randers.

Forud for knivstikkeriet, hvor den ene mand blev ramt i højre side af brystet, havde de to mænd været i klammeri med parret, og ifølge vagtchef Per Vennekov kan der være en sammenhæng. - Kort efter skænderiet blev de to berusede mænd overfaldet af en gruppe på fire personer og jaget ind i baggården ved Føtex, hvor den ene blev stukket. Det kan meget vel være som følge af skænderiet, og under alle omstændigheder vil vi gerne i kontakt med kæresteparret, siger han.

Politiet er ikke klar over, hvad skænderiet med kæresteparret udsprang af, men søger vidner til episoden, der fandt sted i Storegade ved tre-tiden. Den knivstukne fik punkteret en lunge og er nu under behandling på Skejby Sygehus. Han er ifølge politiet uden for livsfare.
/ritzau/