Kæmpekup af fjernsyn

Se overvågningsvideo: Tyve forsvandt med 400 tv-apparater på lastbil.

00:53 Luk video

Det er lykkedes en eller flere ukendte gerningsmænd at stikke af med ikke færre end 400 tv-apparater under et stort kup vest for Aarhus.

Se overvågningsvideoen i indslaget ovenfor.

Tyveriet fandt sted tidligt søndag morgen, hvor gerningsmændene brød ind på et stort fjernlager på Rosbjergvej i Brabrand. Herefter fyldte de en lastbilanhænger med de mange fjernsyn.

- Tyvene kørte væk med 18 paller med cirka 400 tv-apparater. I alt har apparaterne en værdi af cirka 1,8 millioner kroner, siger politikommissær ved Østjyllands Politi Mogens Brøndum til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Afspærret med bomme
Normalt er området afspærret med bomme. Det kun personer, der er i besiddelse af et særligt kort, der har adgang til fjernlagerets område. Alligevel lykkedes det altså tyvene at komme ind på området.

Tyvene ankom i en lastbil med trailer. Selve lastbilen er af mærket "Man" og har indregistreringsnummer XJ 91 512.

Traileren af af mærket Krone. Den har blå presenning, som er påtrykt teksten DSV med hvide bogstaver. Traileren har indregistreringsnummer OB 75 13.

- Hverken lastbil eller trailer er fundet endnu. Vi hører meget gerne fra personer, der har set dem, siger politikommissær Mogens Brøndum til TV 2 | ØSTJYLLAND.