K i Favrskov: Vælgerlussing skyldes tilbagegang på landsplan

Lars Storgaard reagerer på faldende tilslutning i Favrskov

En frisk meningsmåling foretaget af Megafon for TV 2 | ØSTJYLLAND viser, at vælgerne ville tildele Det Konservative Folkeparti en regulær øretæve, hvis der var valg i Favrskov Kommune i dag.

I november 2013 fik Det Konservative Folkeparti 6,3 pct. af stemmerne. Hvis der var valg i morgen, ville kun 2 pct. af vælgerne sætte kryds ved liste C.

En vælgerlussing af denne karakter ville betyde, at de konservative mister den enlige taburet i byrådssalen. I dag sidder Lars Storgaard på det konservative mandat.

- Jeg erkender, at det er en voldsom tilbagegang. Det skyldes formentlig den tilbagegang, som Det Konservative Folkeparti oplever på landsplan, men jeg mener ikke, at man skal lægge for meget i meningsmålinger, siger Lars Storgaard til TV 2 | ØSTJYLLAND og fortsætter:

Måling: Konservative får vælgerlussing i Favrskov

- Ved det seneste valg, fik jeg en stor del af mine stemmer fra ét valgsted i Favrskov, og jeg tror ikke, at en meningsmåling tager højde for det, siger han.

Ved kommunalvalget i 2013 fik Lars Storgaard 663 personlige stemmer.

Lars Storgaard deltager ikke ved aftenens debat fra Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, da han er i Spanien.

TV 2 | ØSTJYLLAND sender torsdag aften en direkte tv-transmitteret politisk debat om Favrskov Kommune. Se udsendelsen fra Kulturhuset Sløjfen i Hadsten fra kl. 19.30.