Jyske Banks analytikere i top

Jyske Bank i Silkeborg har Danmarks bedste analytikere, viser ny undersøgelse.

Jyske Banks aktieanalytikere i Silkeborg er gode at lytte til. Det var de i hvert fald fra begyndelsen af oktober sidste år til slutningen af september i år, ifølge en gennemgang foretaget af det London-baserede analysehus Starmine, skriver dagbladet Børsen mandag

Starmine har indsamlet anbefalinger fra de analytikere der dækker danske aktier, og dels målt hvor god overensstemmelse der har været imellem analytikernes anbefalinger om at købe, holde eller sælge enkeltaktier, og dels hvor præcise analytikerne er til at forudse selskabernes indtjening.

Og når det gælder analysen af de 20 ledende danske aktier, så sidder de mest præcise analytikere hos Jyske Bank i Silkeborg. De er nummer et, både på anbefalinger og på at forudse indtjeningen hos C20-aktierne.

- Det er da en måling som vi er meget glade for, og jeg tror i høj grad at det skyldes, at vi har en stabil stab af erfarine analytikere, som kender selskaberne indgående, siger chefen for Jyske Banks aktieanalyse, Leif Rasmussen til Børsen.