Popstjernen Justin Bieber giver koncert i Aarhus

Den canadiske superstjerne Justin Bieber skal optræde med sine megahits foran det aarhusianske publikum

Foto: GIORGIO BENVENUTI - Scanpix

Foto: GIORGIO BENVENUTI - Scanpix

Foto: GIORGIO BENVENUTI - Scanpix

Foto: Eric Gaillard - Scanpix

1 af 4

Nu er der godt nyt til de østjyske beliebers. 

Verdensstjernen Justin Bieber har flere gange været i Danmark, men for første gang lægger han vejen forbi Østjylland og giver koncert.

Det sker, når han giver koncert på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus 2. pinsedag (5. juni 2017).

Læs også Rammstein til Horsens med fængslende show

Bieber turnerer med det succesfulde show "Purpose World Tour", som udspringer af pladen "Purpose".

- Det er vel noget af det største, man kan få indenfor denne genre. Der har vel ikke været en ligeså stor koncert i Aarhus, siden Metallica spillede ude på Vestereng for efterhånden en del år siden (2007, red.), siger Nicolaj Hummelhof, der er partner i Live Event Aarhus, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det er netop den lokale afdeling af Live Event, der hjælper koncertarrangøren ICO med at muliggøre Justin Biebers besøg i Aarhus.

Nicolaj Hummelhof fortæller, at den aarhusianske væddeløbsbane er forhåndsgodkendt til 50.000 tilskuere, og at man nu er ved at kigge nærmere på, hvor mange der præcis skal lukkes ind.

Læs også Billetter revet væk til Radioheads Northside-koncert

- Mit gæt er, at det bliver cirka 45-50.000, siger Nicolaj Hummelhof.

Live Event har tidligere blandt andet været med til at arrangere koncerter med Elton John, Mumford and Sons og D-A-D og Dizzy Miss Lizzy, men der er ikke så meget tvivl. Justin Bieber bliver det største, de hidtil har prøvet kræfter med.

Foruden Bieber selv kan publikum den 5. juni i Aarhus se frem til gæsteoptrædener af Rudimental, Gnash og Goldroom.

"Purpose" gik nummer et i mere end 100 lande og indeholdt populære numre som "What Do You Mean?", "Sorry" og "Love Yourself".

Justin Bieber har været produktiv i 2016. Han har også lavet nummeret "Cold Water" med den danske sangerinde Mø og den elektroniske gruppe Major Lazor.

Jydsk Væddeløbsbane. Foto: Google Maps

I oktober optrådte han også med "Purpose World Tour" i Telia Parken i København, hvor 50.000 havde sikret sig billet til at se den canadiske superstjerne optræde.

Justin Bieber snød tidligere i november det danske band Lukas Graham for prisen for "årets hit" ved MTV Europe Music Awards 2016 i Rotterdam.

Lukas Graham var nomineret for nummeret "7 Years", men Bieber vandt for verdenshittet "Sorry". Lukas Graham var i alt nomineret til fire priser, men måtte gå tomhændet hjem.

Det officielle billetsalg begynder den 5. december, men det er muligt komme foran i køen. Det kan du læse mere om her.

Herunder kan du høre Justin Bieber med hittet 'What Do You Mean'.