Juletradition i Randers samler ind til ’rigtig’ regnskov

Traditionen tro var der stuvende fyldt i Randers Regnskov her juleaftensdag

00:51

Det er blevet en tilbagevendende begivenhed, at børnefamilier valfarter til Randers Regnskov juleaftensdag, hvor der holdes ekstraordinært åbent.

- Det er blevet en tradition og en slags folkegave, hvor alle i området kunne komme forbi, og det har vokset sig større og større. Der var næsten 5.300 sidste år, og det er bare fedt at møde alle de glade julegæster, siger direktør Henrik Herold til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Randers Regnskov køber regnskov for julepenge

Men der var dog lavet lidt om i traditionen i år. Normalt plejer en del af, at regnskoven er så stort et tilløbsstykke, at hænge sammen med, at der er gratis adgang. Men i år må du til lommerne – dog ikke for at Randers Regnskov skal tjene penge.

- I år har vi lavet lidt om på det, og det koster en donation på minimum 20 kroner, og man må gerne give meget mere, og de penge går ubeskåret til at købe mere regnskov, siger Henrik Herold. 

Læs også I Kattegatcentret er dårligt vejr godt vejr

- Når 50 går sammen har vi nok til at købe en fodboldbane. Vi er rigtig glade, og det er jeg sikker på, at det er den rigtige regnskov også, siger han.

Se videoen øverst i artiklen.