Juel Andersen: Det ser svært ud

AGF tabte forårets første kamp med 1-2 til AaB

00:50

Det blev ikke til en sejr for AGF i holdets første Superliga-kamp i foråret. Med cifrene 1-2 på hjemmebane mod rivalerne fra Aalborg, ser det nu svært ud for AGF, der kæmper for at slippe væk fra bunden af ligaen.

- Vi holder ikke helt vores gode perioder lange nok, synes jeg. I anden halvleg står vi ikke helt lige så godt, som vi gjorde i første, hvor vi hænger rigtig godt sammen. Men hvis man ser helt hårdt på det, så er det jo bare, at vi ikke skarpe nok i feltet til sidst på hjørnespark, og det er jo sindssygt ærgerligt, siger AGF-spilleren Alexander Juel Andersen. 

Læs også AGF taber første kamp i foråret

Den nye Superliga-struktur betyder, at klubberne nu kun har 26 runder at spiller, før ligaen bliver delt i to. De øverste seks hold skal spiller medalje-slutspil, mens de resterende mandskaber skal spille om at undgå nedrykning.

AGF ligger efter 22 runder på en 11. plads med syv point op til den vigtige sjette plads. Alexander Juel Andersen erkender også, at det ser svært ud for holdet at nå med i år.

- De er svære. Det ser svært ud, men vi tager en kamp af gangen, og det havde vi også gjort selvom vi havde vundet. Det er ikke umuligt, men vi har fokus på, at vi skal til at have nogle sejre, siger Alexander Juel Andersen. 

Glen Riddersholm mener, at AGF gjorde mange ting rigtigt i kampen mod AaB:

01:20 Luk video