Jubilæum: 30 år med politiske fejder

Socialdemokraten Elvin J. Hansen har været medlem af Odder Byråd i tre årtier

Det er 30 år med politiske fejder, succesfulde reformer og en række år i borgmesterstolen, der bliver markeret, når Elvin J. Hansen fredag fejrer 30 års jubilæum.

Elvin J. Hansen blev valgt ind i Odder Byråd første gang i 1986. Han blev siden borgmester i kommunen fra 1998 til 2007 og igen fra 2010 til 2013.

- Det, jeg er mest stolt af, er, at vi som kommune hele tiden har formået at tilpasse os. Og at vi altid har ligget - om ikke nummer et - så i hvert fald i den bedre halvdel gennem alle årene, både når det gælder skole, børnepasning og ældre, siger Elvin J. Hansen til TV 2 | ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Det er rigtigt mange år, jeg har været engageret i politik, og det har været spændende alle årene. Jeg er stolt og glad for alle de resultater, jeg har opnået sammen med de forskellige byråd, siger Elvin J. Hansen.

- Afklapsning der kan forstås

Det er især det tekniske område og kommuneplanarbejdet, der har haft Elvin J. Hansens bevågenhed, og han har særligt kæmpet for udbygning af kommunens infrastruktur, herunder udbygning af landevejen mellem Odder og Hou, vejføringen mod vest og en modernisering af både lystbådehavn og trafikhavn i Hou.

Fremadrettet vil Elvin J. Hansen arbejde for, at flere flytter til Odder Kommune.

- Jeg sagde på et tidspunkt, at målet måtte være 25.000 indbyggere i 2025. Så gik det godt nok lidt i stå lige efter, men jeg håber, at vi til stadighed kan ekspandere, så vi fortsætter som selvstændig kommune med eget budget, siger Elvin J. Hansen.

Jubilæet vil blive fejret fredag 22. januar klokken 14-16 på Montra Odder Parkhotel.

Se et klip fra 2013, hvor Elvin J. Hansen stoppede som borgmester: