Jørgensen bliver i AGF

Forlænger med barndomsklubben

For tredje gang siden hjemkomsten til AGF i 2010 har Martin Jørgensen sat sin signatur på en forlængelse af samarbejdet med barndomsklubben. Denne gang løber den nye aftale til udgangen af 2013. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Sportschef Brian Steen Nielsen har stor tiltro til, at 37-årige Martin Jørgensen vil få en vigtig rolle på det AGF-hold, der den 19. juli tager hul på den nye Superliga-sæson.

- Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige med Martin om en ny aftale. Han viste i slutningen af forårssæsonen, at han stadigvæk kan gøre en stor forskel. Kan han fastholde det niveau - hvilket vi alle forventer - vil han også blive kampafgørende for os i den nye sæson. Han ser rigtig fit ud i øjeblikket, og han har stadigvæk meget at byde ind med som fodboldspiller og som rollemodel for vores unge spillere, udtaler Brian Steen Nielsen.

En tørn mere

Martin Jørgensen havde kontraktudløb 30. juni, men allerede i slutningen af forårssæsonen luftede han tanken om at tage en tørn mere i den hvide trøje. Lysten til topfodbold er stadig intakt hos den erfarne midtbanespiller.

- Jeg har stadigvæk stor lyst til at spille fodbold på topplan og føler også, at jeg kan bidrage med en masse. Vi nåede derfor også ret hurtigt til enighed, da klubben tilbød mig en forlængelse. Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne ville have haft en kontrakt på 12 måneder, men modsat forstår jeg også godt AGF med tanke på, at jeg sad udenfor i en stor del af forårssæsonen. Går det, som vi alle håber på, kan vi jo forlænge aftalen med et halvt år, udtaler Martin Jørgensen.

Martin Jørgensen kom første gang til AGF som drengespiller i 1989 fra samarbejdsklubben IF Midtdjurs og fik debut på førsteholdet i maj 1994. Her spillede han 93 kampe og scorede 17 mål, før han i 1997 skiftede til Udinese, som han repræsenterede i syv år I 2004 gik turen videre til en anden Serie A-klub, Fiorentina.

I alt er det blevet til mere end 330 kampe i Serie A og 102 optrædener for det danske A-landshold. For AGF står han indtil videre noteret for 185 kampe og 28 mål.