Jon sigtet for vold

Jon Gade Nørgaard fra Popstars blev i dag sigtet for vold mod en 19-årig mand fra Grenaa. Den 19-årige ligger på Grenaa Centralsygehus med kraniebrud og en brækket næse

Jon Gade Nørgaard fra Popstars blev i dag sigtet for vold af politiet i Grenaa.

Til en privat fest i Grenaa mandag kom han i slagsmål med en 19-årig mand. Den 19-årige fik under slagsmålet kraniebrud og en brækket næse, oplyser Grenaa Politi til TV 2 / ØSTJYLLAND. Den 19-årige er stadig indlagt på Grenaa Centralsygehus, men han er udenfor livsfare.

Jon Gade Nørgaard blev i dag afhørt af Grenå politi i tre timer. Her forklarede Jon Gade Nørgaard, at episoden startede som et håndgemæng mellem de to. Men efter at politiet har afhørt modparten, er Jon Gade Nørgaard sigtet for vold. Det oplyser Grenaa Politi til TV 2 / ØSTJYLLAND.

- Den 19-årige mand er meget hårdt medtaget. Han ligger nu på hospitalet med kraniebrud, men er dog udenfor livsfare, oplyser Grenaa Politi til TV 2 / ØSTJYLLAND. Udover et kraniebrud har den 19-årige brækket næsen.

Jon Gade Nørgaard siger til TV2 / ØSTJYLLAND, at han ikke kan forstå, hvorfor der er så meget interesse omkring et gement håndgemæng. Derudover har Jon Gade Nørgaard ingen kommentarer til episoden.

På trods af at den 19-årige er meget hårdt medtaget, har politiet afhørt ham på Grenaa Centralsygehus. Han forklarer til politiet, at der er tale om vold og ikke et slagsmål mellem de to.

Jon Gade Nørgaard blev efter afhøringen hos Grenaa Politi sendt til en lægeundersøgelse. Lægeundersøgelsen skal være med til at afgøre, om der var tale om et slagsmål mellem de to unge mænd, eller der er tale om regulær vold fra popstjernens side. Jon Gade Nørgaard er indtil videre sigtet for overtrædelse af paragraf 244.

I aften fejrer Jon Gade Nørgaard sin 18 års fødselsdag i Kulturhuset i Grenaa.