John 'Faxe' interesseret i Morten Skoubo

Randers-træneren har tilsyneladende en forkærlighed for tidligere Brøndby-spillere. Morten Skoubo kan være på vej til Kronjylland.

Ifølge Ekstra Bladet kan den tidligere Brøndby-angriber meget vel være på vej væk fra hollandske Utrecht, og Randers FC er et godt bud på en ny arbejdsgiver.

Randers FC-cheftræner John Faxe Jensen har tidligere været assistenttræner for Skoubo under sin tid i Brøndby sammen med Michael Laudrup.

Avisen skriver i dag, torsdag, at Faxe og Skoubo for nylig har været i kontakt, blandt andet for at høre, hvordan Struer-drengen ville have det med at prøve sig af i SAS Ligaen igen.

- Jeg har ingen kommentarer til rygter og specifikke navne, men det er ingen hemmelighed, at vi leder efter en angriber, siger Randers-direktør Jacob Nielsen til Ekstra Bladet.

Tidligere i denne uge skrev kronjyderne kontrakt med en anden tidligere Brøndby-spiller, nemlig offensivspilleren Kasper Lorentzen, hvis kontrakt med københavnerne udløber nu.

Derudover har Faxe forlænget kontrakten med det unge talent Ricki Olsen, der ligesom Lorentzen og Skoubo har en fortid på Vestegnen.