John Braad har helt særlige evner

John Braad er angiveligt synsk

05:06

1 af 2

Salen syder af forventning, og alle gæsterne er kommet for at opleve John Braad, der ifølge tilhængerne er en mand med overnaturlige evner, der gør ham synsk.

Op mod 100 personer er på plads i salen i Memphis Mansion i Randers for at opleve John Braad fra Bjerringbro, der i ugebladet Hjemmet hver uge har en populær brevkasse med overskriften 'John ser alt'

Han lever af at fortælle danskerne om alt det, vi ikke selv kan se. Nogle mener, han har overnaturlige, synske evner - andre at han er fuld af fup.

TV | ØSTJYLLANDS magasinprogram, Livet+ det løse, har fået lov til at overvære det foredrag, som John Braad holder på Memphis Mansion.

- Jeg er nervøs. Jeg er frygtelig nervøs, for jeg er ikke typen, der har skrevet en masse ned inden, siger John Braad, der gennem de seneste 20 år har holdt foredrag og optrådt på tv.

Private detaljer afsløres

Til foredraget i Randers fortæller han private detaljer om udvalgte tilhørere i salen.

Graceland Randers har fået nyt navn

Detaljer, som han umiddelbart ikke burde have viden om.

Det gælder for eksempel hans beskrivelse af en kvinde på et foto, som én af tilhørerne har medbragt, og hvor et bestemt ar på kroppen er.

Og blandt tilhørerne i salen er der ikke så meget tvivl. John Braad kan noget helt særligt.

- Det er interessant at møde det menneske, som kan noget, som mange andre ikke kan, siger Jarl Feldtsted, der er rådgiver fra Horsens.

Tror du, at der er noget om, at der er nogle mennesker, der kan have synske evner?

- Ja, det tror jeg. Helt sikkert, siger Jarl Feldtsted.

I videoen øverst på siden kan du se mere om foredraget i Randers, og i Livet + det løse på TV 2 | ØSTJYLLAND i aften, torsdag, klokken 19.50 kan du se meget mere om John Braad og foredraget. Du kan også se hele programmet via linket her klokken 19.50.