Joachim B. Olsen stopper

Den østjyske kuglestøder og Vild med dans-deltager Joachim B. Olsen indstiller karrieren efter flere skader.

I en alder af 32 år er det slut med kuglestød for Joachim B. Olsen. Genoptræningen efter en diskusprolaps er ikke forløbet planmæssigt, så nu ser han ingen anden udvej end at indstille karrieren.

Det meddelte han på et pressemøde onsdag eftermiddag.

Uddrag af Joachim B. Olsens pressemeddelelse:

Efter længere tids overvejelser og efter vejledning fra medicinske eksperter, har jeg besluttet at indstille karrieren med øjeblikkelig virkning. Siden min diskosprolaps tidligere i år, har jeg trænet og kæmpet hårdt for at følge min drøm om, at have stoppet efter OL i 2012 i London. Desværre føler jeg, at jeg med de skader jeg har haft det seneste år, senest en diskosprolaps, har kroppen sagt stop.

Det har været en ekstremt hård beslutning for både mig og min familie. De seneste 15 år af mit liv har været koncentreret om min karriere som elitesportsudøver. Jeg ser tilbage på en karriere jeg kan være og er stolt af, en verden der har givet mig talrige oplevelser og en karriere, hvor jeg har mødt og arbejdet med mange fantastiske mennesker.

Min lyst til at arbejde med eliteidrætten, både på og udenfor banen, er bestemt ikke slut. Om end jeg endnu går med overvejelser omkring min fremtid, kunne jeg sagtens forestille mig at fortsætte arbejdet med eliteidræt i en eller anden form.

Tak til Sports Danmark for 15 års fantastiske oplevelser og opbakning!