Jespers far er forsvundet: Vi forsøger at bevare håbet

73-årige Niels Joachim Nicholaisen har været forsvundet siden fredag

05:48

1 af 2

Politiet, Missing People og familiemedlemmer er netop nu i gang med eftersøgningen af den 73-årige Niels Joachim Nicholaisen, der ikke er set siden fredag.

Jesper Nicholaisen, søn af Niels, fortæller, at familien i disse svære dage forsøger at bevare håbet.

- De seneste dage har været svære. Man kan ikke forberede sig på sådan en situation. Man prøver at holde fokus og prøver at blive enige med sig selv og sin familie om, at der er et håb stadigvæk, siger Jesper Nicholaisen.

Familien leder fortsat efter 73-årige Niels fra Aarhus

Kan godt lide naturen

Han og familien har de seneste dage selv været rundt i byen, ved havnen og i parker og skove for at kigge efter 73-årige Niels Joachim Nicholaisen, der formentlig er forsvundet fredag aften, da han ville ned og træne i Seierfitness tæt på Rutebilstationen i Aarhus.

Fredag var Niels Joachim Nicholaisen blandt andet til nogle møder, hvorefter han er taget hjem til bopælen ved Strandparken i det centrale Aarhus. Senere har han forladt hjemmet med sin træningstaske, men han er aldrig dukket op i fitnesscentret.

Missing People mangler spor efter Niels

- Man leder efter ting, hvor der er noget er unormalt. Han var til møder fredag sammen med nogle kunder og leverandører, som var gode og positive. Dem, der har snakket med ham, har sagt, at han var i opløftet stemning og positiv. Han havde lidt influenza i kroppen og følte sig lidt skidt tilpas, så han sagde, at han tog hjem for at lægge sig lidt, men han var glad, fordi det var gået godt, siger både min mor og hans kollegaer, siger Jesper Nicholaisen.

Håber, at offentligheden vil hjælpe

Han fortæller, at Niels Joachim Nicholaisen er psykisk stærk og ikke på nogen måder er ustabil eller dement.

Jesper Nicholaisen håber, at østjyderne, særligt i og omkring Aarhus, vil være ekstra opmærksomme, når de færdes rundt.

- At man bliver ved med at være nysgerrig og kigger rundt, når man for eksempel cykler på arbejde. At man kigger lidt mere til siderne især de steder, hvor der normalt ikke færdes folk eller ved åer og vandløb, siger Jesper Nicholaisen.

Politihunde leder efter 73-årige Niels

Signalement

Niels Joachim Nicholaisen er 190 centimeter høj, slank og frisk af sin alder.

Han var iført en knælang grøn vinterjakke og gule støvler af mærket Timberland.

Han havde muligvis en hue på og kan også have medbragt en rygsæk.

Har du set den 73-årige mand, eller har du andre oplysninger om sagen, kan kontakte Østjyllands Politi på telefon 114 eller 87 31 14 48.

I videoen øverst på siden kan høre Jesper Nicholaisen fortælle mere om sin far og eftersøgningen.