Jesper Sørensen ny SIF-træner

Ny cheftræner præsenteret i dag

02:01

Tidligere assistenttræner i AGF, Jesper Sørensen, er i dag blevet præsenteret som ny cheftræner i Silkeborg.

Det skete på et pressemøde her til morgen.

- Jeg ser Silkeborg som en fantastisk chance. Efter fire år i assistentrollen i AGF er det et naturligt tidspunkt for mig at tage skridtet opad i karrieren, og jeg har svært ved at se et bedre match end Silkeborg. Klubben har gennem flere årtier i topfodbold udviklet en sund fodboldkultur med et aktivt og målrettet talentmiljø, økonomien er sund og klubben er placeret i en by, der bakker entydigt op om sit hold. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med opgaverne, siger Jesper Sørensen i pressemeddelelse.

Jesper Sørensen skal afløse cheftræner Viggo Jensen, hvis kontrakt udløber her ved sæsonens afslutning.

Skal føre Silkeborg tilbage

Med en to-årig kontrakt i ryggen skal Jesper Sørensen nu være manden, der skal føre Silkeborg IF fra 1. division og tilbage i Superligaen.

- Vi er meget glade for den aftale, det er lykkedes os at lave med Jesper. Han er et af landets største trænertalenter, og han har høstet erfaring på højeste niveau som assistenttræner i AGF i de seneste fire år. Han vil tilføre vores trup en frisk tilgang til måden at spille fodbold på og kommer til Silkeborg med helt ny energi, siger Silkeborg IFs sportschef Peder Knudsen i en pressemeddelelse.

Jesper Sørensen tiltræder stillingen i slutningen af juni, når forberedelserne til den nye sæson går i gang.