Jesper Bech ærgrer sig

Mener at han scorede for tidligt i kamnpen

Han scorede et fremragende mål efter bare seks minutter, men Silkeborgs Jesper Bech er alligevel ærgerlig over, at han scorede så tidligt i 1-1-kampen ude mod AC Horsens. Det kostede sandsynligvis sejren, mener han.

- Det uafgjorte resultat bærer nok præg af, at vi kom så hurtigt foran, og så var vi måske tilfredse med det, vi havde, selvom vi faktisk havde mulighederne for at spille os frem til nogle store chancer, siger Jesper Bech til TV2 Sport.

Jesper Bech mener dog, at pointdelingen er i orden i og med, at Horsens efter Gilberto Macenas 1-1-udligning havde flere muligheder for at afgøre kampen og tage alle tre point.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke har tre point. Horsens kom selvfølgelig frem til en del chancer, som de skal score på, så 1-1 er fair nok, siger angriberen.

Han hæfter sig ved, at Silkeborg nu har spillet seks superligakampe i træk uden nederlag, selvom det blev et pinligt farvel til pokalturneringen tidligere på ugen, da holdet tabte 3-4 til Næsby fra 2. division.

- Vi er inde i en rigtig fin stime bortset fra pokalturneringen, hvor vi havde et lille udfald. Vi har samlet point i lang tid nu, og et enkelt point her i dag er heller ikke dumt. Men vi skulle gerne have vundet, siger Jesper Bech.