Jernlageret åbner igen til sommer

I Horsens kan børn og barnlige sjæle se frem til endnu en sommer med aktiviteter på Jernlageret

Tusindvis af mennesker besøgte sidste år den tidligere skrotplads på Horsens Havn, Jernlageret, hvor store og små havde mulighed for at hygge sig med lege og aktiviteter.

Jernlageret bød blandt andet på musikoplevelser, grillhygge, yoga, klatrevæg, cirkusskole og træskibsbesøg, og i øjeblikket er Horsens Kommunes kulturafdeling i gang med at lægge sidste hånd på aktiviteterne til sommeren 2016.

- Som sidste år skal der være plads til såvel organiserede aktiviteter som til fri leg", siger hun. "Vi satser på kunstoplevelser, koncerter, teateraktiviteter, filmvisninger, streetaktiviteter, legemuligheder og besøg af spændende skibe - og sikkert meget mere, vi slet ikke kender til endnu, siger Michala Mellson, der er projektkoordinator.

Byggeri af nyt børnemiljø er i gang

Jernlageret er tænkt som et samarbejdsprojekt mellem kommunen og kreative og kulturaktive borgere, og det første idémøde omkring sommerens aktiviteter har været afholdt. Det er nu op til kulturafdelingen at arbejde videre med forslag og ideer, der skal skabe grobund for, at Jernlageret står klar den 28. maj.

Sidste år var børnefamilier, daginstitutioner, studerende og idrætsforeninger flittige brugere af Jernlageret, og i år vil der være fokus på at gøre området endnu mere "selvbetjeningsvenligt".