- Jeg vil gerne komme

Folketingspolitiker ikke inviteret til Aarhus-møde

Folketingspolitiker Hans Kristian Skibby (DF) blev noget overrasket, da han i går læste TV 2 | ØSTJYLLANDS artikel om, at de østjyske folketingspolitikere ikke vil mødes med en delegation fra Aarhus.

Hans Kristian Skibby (DF) er valgt i Horsens-kredsen under Østjyllands Storkreds, og mener selv, at han må betragtes som en østjysk folketingspolitiker.

Se: Gider ikke Aarhus

Derfor undrer det ham, at han ikke har modtaget en invitation til et møde på Christiansborg, som bliver afholdt i morgen.

Her mødes Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard (S) og kommunens fem rådmænd med 12 af de østjyske folketingsmedlemer.

- Jeg er skuffet over, at jeg ikke har fået en invitation. Vi (red. Dansk Folkeparti) har tre folketingspolitikere her i Østjylland, men ingen af os er inviteret. De har åbenbart kun valgt at invitere folketingspolitikere fra Aarhus-kredsene, siger Hans Christian Skibby (DF) til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Rådmand for Kultur- og Borgerservice Marc Perera Christensen (K) rejste i går kritik af, at kun to folketingsmedlemmer havde valgt at takke ja til invitationen.

Et af emnerne på mødet er blandt andet infrastruktur.

- Hvem ville sige nej til at komme til et møde, hvor borgmesteren er med. Jeg har selv arbejdet en del med Kattegat-komitéen i forbindelse med en Kattegatbro og skal også snart til møde med Aarhus Havn, så jeg forstår ikke, at vi ikke har modtaget en invitation, siger Hans Christian Skibby (DF) til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Der er i alt 24 folketingsmedlemmer i Østjyllands Storkreds, hvoraf den ene er fra Hedensted.