- Jeg er glad og stolt

Torben Hansen er ny borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Randers Kommune

Det bliver Torben Hansen (S), der ved næste kommunalvalg skal forsøge at vriste borgmesterkæden fra Venstre i Randers Kommune.

Folketingsmedlem Torben Hansen var oppe imod sin partikollega Iben Sønderup om at blive partiets nye borgmesterkandidat, og ved urafstemningen vandt Torben Hansen klart.

- Jeg er både glad for og meget stolt over den store opbakning og tillid, som medlemmerne i Socialdemokratiet i Randers har vist mig ved urafstemningen, siger Torben Hansen i en pressemeddelelse.

Ved urafstemningen fik han 75,7 procent af stemmerne, mens Iben Sønderup fik 22,8 procent. De sidste 1,5 procent var blanke eller ugyldige.

Se: Han kan blive ny borgmester

- Vi skal gennemføre vores valgprogram, og vi skal både tage spadestikkene og bygge "Det ny Randers", hvor sammenhængskraft, udvikling, samarbejde og velfærd er bærende temaer. Et program, der sætter rammerne for "det gode liv" for alle borgere i Randers Kommune, uanset om man bor i centrum eller allerlængst væk fra centrum i vores kommune - og i fællesskabet, siger Torben Hansen.

Han fortsætter:

- Vi skal være håndværkets by. Vi skal udnytte, at vi har stærke erhvervsskoler, og de unge skal have praktikpladser. Vi skal sikre udvikling af gode og sunde boligmiljøer kombineret med en veludbygget kollektiv trafik over hele kommunen. Randers Kommune skal være stedet, hvor den sociale arv bliver brudt, og Randers skal være ungdommens by.

Det næste kommunalvalg ligger et stykke ude i fremtiden og finder sted i november 2017.