- Jeg beklager dybt

AGF-træner efter ny skuffelse på hjemmebane

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

Torsdag aften fortsatte AGFs dårlige stime på hjemmebane, da aarhusianerne tabte med 1-2 til AC Horsens.

Efter otte hjemmekampe i NordicBet Ligaen i denne sæson har AGF tabt 4 kampe, spillet 3 uafgjort og blot vundet én enkelt. Ikke imponerende for en klub med ambitioner om at rykke op i Superligaen.

- Én sejr ud af otte - det beklager jeg dybt over for klubbens fans. Ansvaret er mit. Jeg tror ikke, at der er nogen, som er i tvivl om, at spillerne prøvede i dag (torsdag, red), men det var ikke nok. Der er ingen, der brænder chancer med vilje, men kvaliteten manglede, og vi blev straffet hårdt - specielt ved deres første mål i en omstilling, siger AGF-træner Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

AGF bragte sig i front efter 30 minutters på mål af Mate Vatsadze, men godt fem minutter senere slog gæsterne fra AC Horsens en omstilling, hvor lynhurtige Jude Nworuh sendte bolden i mål til 1-1. I anden halvleg fik AGFs Helgi Danielsson sit andet gule kort og blev sendt i bad med et kvarter tilbage af kampen.

SE: AGF-fan: Jeg kan ikke mere!

Det straffede AC Horsens' Sonni Nattestad, der sikrede AC Horsens en 2-1-sejr.

- Vi har sagt de samme ting nogle gange efterhånden, og det er selvfølgelig hårdt for spillerne at tabe på denne måde, efter at have været foran 1-0, og vi kunne mere eller mindre have lukket kampen til 2-0. Vi kunne være kommet på 2-1, men gjorde det ikke. Vi kunne sågar være kommet på 2-2 til sidst med en mand i undertal. Men det sker ikke for os, og det er ikke rigtig sket for os på hjemmebane i den her sæson, siger Morten Wieghorst.

AGF ligger på femtepladsen i NordicBet Ligaen med 19 point efter de første 13 runder. Dermed har aarhusianerne otte point op til duksene fra Viborg FF.

AC Horsens har 21 point, hvilket rækker til en tredjeplads.