Jamiroquai og Major Lazer til Smukfest: Se programmet her

Onsdag har Smukfest offentliggjort størstedelen af sit musikprogram - og der er blandt andet gensyn med Jamiroquai

Jamiroquai, Major Lazer, Ellie Goulding og White Lies.

Det er nogle af de hovednavne, som lægger vejen forbi Smukfest i Skanderborg til sommer.

Smukfest har onsdag præsenteret størstedelen af programmet for festivalen, som denne gang satte ny rekord, da samtlige 27.000 partoutbilletter blev revet væk på blot fire timer. Det skete tilbage i december sidste år - altså hele to måneder inden, at musikprogrammet i dag, onsdag, er blevet præsenteret.

Udover de ovenfornævnte kunstnere kommer blandt andre også Zara Larsson (lørdag), DJ Snake (fredag),  Alesso (lørdag), Clean Bandits (torsdag), Status Quo (torsdag), Anne-Marie (fredag) og Mark Ronson (onsdag). 

Jamiroquai skal på scenen onsdag, Major Lazer om torsdagen, mens Ellie Goulding og White Lies går på scenen fredag.

- Vi ser det sådan, at der er mange hovednavne i  år, for vi skal præsentere lidt både for den ene og den anden, da vi har et meget bredt publikum, siger Claus Visbye, formand for Smukfest. Han fremhæver blandt andre Major Lazor til at holde den store nattefest, og så glæder han sig meget over, at det er lykkedes at hente Jamiroquai til festivalen - igen.

- Det er måske en af de absolut bedste koncerter, jeg nogensinde har set her i bøgeskoven, og han (Jamiroquai, red.) kommer med en ny plade nu her, siger Claus Visbye med henvisning til Jamiroquais koncert på festivalen i 2006.

VIDEO: Formand for Smukfest: Et lidt mere ungt og poppet program

 Også en lang række danske kunstnere skal optræde under bøgetræerne i Skanderborg. Det gælder blandt andre L.O.C., Nik & Jay, Suspekt, Gnags & Venner, Carpark North, Sort Sol, Magtens Korridorer, The Minds Of 99, Ukendt Kunstner, Peter Sommer, Gilli, Savage Rose, Gulddreng, Folkeklubben, Martin Jensen, Rasmus Seebach, Turboweekend, Simon Kvamm og Mads Langer.

Hvis du har været for sent ude og ikke har nået at sikre dig en billet til festivalen, skal du ikke fortvivle fuldstændig. Der er stadig mulighed for at mærke stemningen i bøgeskoven - for der er ikke udsolgt af endagsbilletter til festivalen. Endagsbilletterne bliver sat til salg om en uge, og her har formanden store forventninger.

- Jeg forventer, at folk tager imod programmet rigtig godt, og jeg tror på, at det også vil kunne mærkes på billetsalget, siger Claus Visbye.

Du kan se hele programmet her.

Smukfest finder sted i dagene 9.-13. august 2017 i Skanderborg.

VIDEO: Her får du højdepunkter fra årets Smukfest 2016 i Skanderborg.

 

gymnasiet gymnasium student studenter

Skole revser forslag: Ingen har spurgt os

Breaking
Kildemosen

Tragedie på plejecenter: Tre ud af otte beboere er døde - flere er isoleret

Politibil

Indbrud endte i vild biljagt

Anders Kühnau

Udvalg vil lukke gymnasium

Henrik Ullum

playNy direktør i SSI advarer: Julen kan blive epidemiens største udfordring

Untitled collage (7)

playBorgere skal vælge mellem pest eller kolera som nabo