Jakob Fuglsang: Jeg er stolt

Har arbejdet hårdt for sejren i Østrig Rundt

Den silkeborgensiske cykelrytter Jakob Fuglsang er en glad mand, efter at han står som vinder af etapeløbet Østrig Rundt.

Og det faktum, at Fuglsang kan fejre triumfen efter at være kørt alene i mål på løbets kongeetape til Alpendorf (4. etape) med over et minut ned til nummer to, gør blot sejren endnu mere tilfredsstillende.

- Det er især fedt, fordi jeg ikke vinder efter at have siddet på hjul, men efter at have taget en etapesejr. Det er altid bedre, siger Fuglsang i en pressemeddelelse og takker Radioschack-Nissan-holdets andre ryttere.

- Siden jeg tog trøjen, har holdet virkelig arbejdet hårdt og gjort det let for mig.

- Jeg gjorde, hvad jeg skulle under enkeltstarten, og så hjalp holdet mig med resten, siger Fuglsang med henvisning til lørdagens enkeltstart, hvor Fuglsang formåede at holde sine nærmeste konkurrenter bag sig.

Ikke udtaget til Tour de France
Sejren er formentlig særligt tilfredsstillende for den 27-årige silkeborgenser, efter at han ikke blev udtaget til dette års Tour de France af sit hold.

Efter at han ifølge sportsdirektøren havde været lidt for åbenmundet, får han heller ikke lov til at køre flere WorldTour-løb denne sæson.