Jakob bliver nu efterlyst på tv

Politiet håber blandt andet på hjælp fra det somaliske samfund

TV 2 går nu ind i jagten på den 7-årige Jakob fra Bryrup, der siden begyndelsen af juni har været forsvundet, efter at have været hos sin mor nogle timer i en weekend.

På mandag bliver der bragt en landsdækkende efterlysning i det populære kriminalmagasin Station 2. Ifølge Lokalavisen har et tv-hold været på optagelser i Silkeborg og Bryrup til programmet.

- Vi får generelt mange henvendelser, når vi beder offentligheden om hjælp i Station 2. Det er jo et meget populært program, siger vicepolitikommissær Jes Hvas fra afdelingen for central efterforskning ved Midt- og Vestjyllands Politi til avisen

Jes Hvas håber, at tv-efterlysningen af Jakob vil resultere i henvendelser fra folk, som har set hans efterlyste mor, Kawsar Kamilla Hashi, og Jakob

- Hvis hun er her i landet, må der være nogle, som har set hende. Og hvis hun er i udlandet, så er vores håb, at vi via efterlysningen i Station 2 får hul igennem til det somaliske samfund, så der er nogle, som indser, at det ikke er løsningen at en syvårig dreng skal leve som flygtning uanset baggrunden, siger Jes Hvas til Lokalavisen.