Jagter voldtægtsmand

Få spor efter voldtægt af 27-årig kvinde

Efter voldtægten ledte politiet efter tekniske spor på Dania Kollegiet.

Østjyllands Politi leder fortsat med lys og lygte efter en ukendt voldtægtsmand, der natten til onsdag holdt en 27-årig kvindelig studerende fanget i to timer i hendes kollegielejlighed.

Her gennemførte han under trusler med kniv en fuldbyrdet voldtægt.

Det grove overgreb fandt sted på Dania Kollegiet på Finlandsgade i det nordlige Aarhus, hvor gerningsmanden ved 01.30-tiden bankede på hos sit offer.

To timer senere forlod han gerningsstedet i ukendt retning med offerets sengetøj i favnen - sandsynligvis for at slette sine spor.

- Vi efterforsker stadig sagen og leder fortsat efter tekniske spor på gerningsstedet. Derudover håber vi, at der melder sig nye vidner, som kan have set gerningsmanden ankomme til kollegiet omkring klokken 01.30 eller forlade det med sengetøj under armen klokken cirka 03.30, siger efterforskningsleder Lars Jung, Østjyllands Politi, til Århus Stiftstidende.

Hvor er sengetøjet?

Politiet håber især på hjælp fra offentligheden til at opstøve sengetøjet, som kan indeholde vigtige dna-spor. Det drejer sig om en dyne med sort/hvidt mønstret betræk, et sort stræklagen og en tynd rullemadras.

Politiet har indtil nu modtaget adskillige henvendelser i sagen. Ingen af dem har dog kunnet lede ordensmagten på sporet af voldtægtsmanden.

Lars Jung oplyser desuden, at det 27-årige offer torsdag var til afhøring på politigården.

- Hun er selvfølgelig meget mærket af omstændighederne, siger efterforskningeslederen.

Gerningsmanden beskrives som mand, dansker, 20-30 år, 175 centimeter høj, slank, kort mørkt hår, skægstubbe, iført hvid polo og en mørk stofjakke.