Islænding sparkede AC Horsens sikkert videre i pokalen

De gulblusede østjyder vandt på udebane 3-1 over serie 1-holdet Tarm IF

Foto: AC Horsens

Foto: AC Horsens

Foto: AC Horsens

Foto: AC Horsens

1 af 4

Her til aften trådte superligamandskabet fra AC Horsens ind i DBU Pokalen, hvor holdet mødte Tarm IF fra serie 1 på udebane. I den lille vestjyske by var der lagt op til årets fest, men allerede fire min. inde i kampen satte østjydernes islandske bomber, Kjartan Finnbogason, en dæmper på stemningen.

Her bragte han nemlig Horsens foran 1-0, og 20 min senere udbyggede han føringen med sin anden scoring.

- Vi får startet fint og presset dem ind i bund. Det var planen, at vi skulle gå højt på dem, fordi vi vidste, at de ikke ville være så gode på bolden, som de hold vi plejer at møde, fortæller Kjartan Finnbogason til tv2oj.dk.

Læs også Vildt comeback sikrer Horsens-point i Brøndby

Ifølge ham formåede superligamandskabet også at få spillet til at fungere i perioder især i første halvleg.

- Men banen var lidt lang og tør, og så betyder det også noget at have så mange nye ansigter med, som vi havde. Personligt er det fint at få scoret to mål og få løbet lidt, men jeg er skuffet over, at jeg ikke laver flere, lyder det fra angriberen.

Det blev nemlig ikke til flere fuldtræffere end de to for Kjartan Finnbogason, men i stedet kunne han se holdkammeraten Jonas Gemmer lukke opgøret med omkring en halv time igen. Herefter gik de gulblusede en smule ned i kadence, og i det 80. minut tillod man faktisk serie 1-holdet fra Tarm at reducere til 3-1. Det blev også kampens resultat.

Der var god stemning på Tarm Stadion og massiv opbakning til hjemmeholdet, da AC Horsens kom på besøg. 842 tilskuere var på plads.  Foto: AC Horsens

- Det var et fint hold, vi mødte med en hurtig angriber, der voldte os lidt problemer. Men med al respekt er det en modstander, vi altid skal slå, siger Kjartan Finnbogason.

I næste runde af DBU Pokalen træder en stor del af de øvrige superligamandskaber ind.