Ishak: De er ikke bedre end os

Angriberen Mikael Ishak mener, at Randers FC er bedre end Elfsborg, som heller ikke er lige så rutinerede

Foto: Fotogruppen Objektiv

Torsdag aften får Randers besøg af svenske Elfsborg i Europa League-kvalifikationen hjemme på AutoC Park.

Netop hjemmebanen skal sammen med rutine være med til at sikre den kronjyske klub et godt udgangspunkt, der skal bane vej for samlet avancement.

Det siger Randers-svenskerne Mikael Ishak og Karl-Johan Johnsson til klubbens Youtube-kanal.

- Det kan være en fordel, at vi har et mere rutineret hold, men de har mange spillere, som har spillet sammen i rigtig lang tid.

- Det er et rigtig godt hold, men får vi et godt resultat på hjemmebane, så har vi en god chance for at gå videre, siger angriberen Ishak.

Målmand Karl-Johan Johnsson supplerer.

- Det er et velspillende hold med mange dygtige spillere, og så er det et ungt hold. Det kommer til at blive en sjov kamp mellem to hold, som gerne vil spille fodbold i begge kampe.

Se: Randers: Vi er blevet stærkere

- Det er vigtigt for os, at vi holder målet rent på hjemmebane og vinder med et mål eller to. Så skal vi tage derover og spille vores kamp der. Elfsborg er rigtig gode på hjemmebane, siger Johnsson.

Opgørene mod Elfsborg er den anden af i alt fire knockout-runder før Europa Leagues gruppespil.

Selv om Elfsborg var seedet i lodtrækningen, og Randers var useedet, så mener Mikael Ishak, at Randers er det bedste hold.

- Vi kender dem godt, og det er et godt hold. Men de er ikke bedre end os, synes jeg.

Kampen i Randers begynder torsdag klokken 18, mens der er returkamp allerede tirsdag i næste uge. Den hurtige returkamp har ført til, at superligaopgøret mellem Randers og FC København i weekenden er blevet udsat på ubestemt tid.