Intet tyder på forbrydelse: Derfor spærrede politiet større område

Østjyllands Politi afspærrede onsdag morgen et område i det centrale Aarhus. Intet tyder på en forbrydelse, lyder det nu fra politiet.

00:28

VIDEO: Onsdag morgen og formiddag spærrede Østjyllands Politi dele af to veje i Aarhus Midtby.

Opdateret: Onsdag morgen spærrede Østjyllands Politi et område i det centrale Aarhus i forbindelse med fundet af en ukontaktbar kvinde. Intet tyder på en forbrydelse, lyder det fra politiet. 

Kort efter kl. 8 fik Østjyllands Politi en anmeldelse, der betød, at en del af Rosensgade og Mejlgade i Aarhus Midtby blev spærret af. Omkring kl. 12.30 er betjente ved at være færdige med undersøgelser i området.

- Vi fandt en ukontaktbar kvinde, og har undersøgt nærmere for at kunne udelukke, at der er sket en forbrydelse. Pt. er der intet, der tyder på en forbrydelse, skriver Østjyllands Politi på Twitter.

Kvinden har det efter omstændighederne godt.

Tidligere var politiet mere tilbageholdende med oplysningerne.

- Vi undersøger en mistænkelig hændelse. Der vil være spærret af, så længe det er nødvendigt, sagde kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Politiet var massivt til stede ved det afspærrede område.

Ifølge politiet har borgere i området ikke haft noget at frygte.

- Borgerne har ingen grund til at være utrygge, og ingen har været i fare. Man skal bare følge politiets anvisninger på stedet, sagde Jakob Christiansen.