Intet nyt om Nick: Dykkere og båd leder videre i Aarhus

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, som har oplysninger om hans forsvinden

00:15

Video: TV2OJ / Privatfoto

Der er fortsat ingen spor efter den 24-årige Nick Langkjær Hansen fra Horsens, som i weekenden forsvandt efter en bytur i Aarhus.

Politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at der ikke er kommet nogle henvendelser, som kan lede politiet i den rigtige retning.

Læs også Kammerat til forsvundet 24-årig: Alle kan lide Nick

Tirsdag havde Østjyllands Brandvæsen dykkere i Aarhus Å på strækningen nær caféer og åer for at lede efter ham, men uden held. I dag, onsdag, udvides eftersøgningen til at større område. 

- Vi tager i dag ud og søger efter ham med dykkere i den yderste del af Aarhus Å ud mod havneudløbet. Derudover sætter vi også en båd i vandet, der skal søge i havnebassinet, siger politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi. 

Nick Langkjær Hansen studerer til daglig på Erhvervsakademi Aarhus, hvor han læser Innovation og Entreprenørskab. Det var efter en tur i byen med nogle venner, at han natten til søndag pludselig forsvandt.

Læs også Efterlysning: Har du set Nick, der er forsvundet efter bytur i Aarhus

Han er sidst set på baren Hekkenfeldt i Skolegade klokken 04.47 søndag morgen. En veninde har fortalt, at hun kortvarigt var gået på toilet. Da hun kom ud, var Nick Langkjær Hansen væk.

Også politihunde søgte tirsdag efter den unge mand i området omkring baren og åen. 

Billede af Nick Langkjær Hansen.  Foto: Privatfoto

Ifølge Østjyllands Politi er der ingen tegn på, at Nick Langkjær Hansen gik direkte hjem efter byturen, da hans lejlighed ikke ærer præg heraf. Aftalen var, at han skulle sove hos en kammerat, men han dukkede aldrig op. 

Hvis man har oplysninger omkring den 24-årige Nick Langkjær Hansen, kan man kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114. 

Signalement af Nick Langkjær Hansen: 

-180 centimeter høj

- Normal af bygning

- Kort mørkt hår.

- Modermærke ved højre øje

- Iført sorte Adidas-sko med hvid bund, sorte bukser, mørkeblå/sort skjorte og en lang sort vinterjakke.