Ingen spor efter forsvundne Jørgen: Har været væk i tre uger

Sydøstjyllands Politi hører meget gerne fra borgere, der kan have oplysninger i sagen

Sydøstjyllands Politi er på bar bund i eftersøgningen af 58-årige Jørgen Eggert Simonsen fra Hørning, der sidst er set den 6. juli i år. 

Ingen har tilsyneladende set den 58-årige mand, der beskrives som deprimeret, siden 6. juli klokken 9.30, hvor han blev sat af ved Fredericia Banegård.

Forsvundet i tre uger
I dag er det tre uger siden, og Sydøstjyllands Politi har ikke modtaget en eneste henvendelse i sagen fra offentligheden, der kan lede politiet på sporet af Jørgen Eggert Simonsen.

- Vi har intet modtaget, siger Peter Thaysen, leder af lokalpolitiet i Horsens, der finder det usædvanligt, at ingen tilsyneladende har set Jørgen Eggert Simonsen.

- Vi kan ikke gøre mere, end vi har gjort. Han står som aktuelt eftersøgt, men før vi har noget konkret, kan vi ikke sætte noget konkret eftersøgning i gang, siger Peter Thaysen. til tv2oj.dk.

Med sig den 6. juli havde Jørgen Eggert Simonsen sin cykel, en mountainbike af mærket Scott, som er sort med orange stafferinger og har stelnummeret: AS 50709956.

Politiet mangler hjælp fra borgere
- Vi er dybt afhængige af, at nogen har set noget. Vi er selv opmærksomme og holder øje, men vi har brug får offentlighedens hjælp. I og med han havde en cykel med, kan han være kørt mange steder han. Hverken den eller han er set siden, og han har ikke brugt hverken sin telefon eller kreditkort siden, så vores muligheder for at lokalisere ham er begrænset. Så vi er dybt afhængige af befolkningens hjælp, siger Peter Thaysen.

Jørgen Eggert Simonsen beskrives som en dansk mand på omkring 165 - 170 cm. Han er almindelig af bygning, har gråt hår og var iført en mørkebrun Fjeldräven jakke, blå cowboybukser og trekking-sko. Han medbragte en stor Häglöff rygsæk og en lille Fjällräven rygsæk.

Har du oplysninger i sagen kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

kampagne2

playMundbind flyder fortsat i gadebilledet

s6qt8t43fs2c2nt6h20201201121714

playSygeplejerske går på arbejde med ondt i maven – nu er der hjælp på vej

brændeovn

play Ny lov på plads: Gamle brændeovne skal skiftes eller skrottes ved boligkøb

Heunicke

Heunicke får en politisk næse for minksag

Smukfest 2019

Festivalarrangører med opråb: Vi vil have festerne tilbage

20201203-124325-L-1920x1279we

Her er det store åbne spørgsmål efter dagens minksamråd: - Det er jo et mysterium, siger analytiker