Ingen sne: Juleaften bliver mild og våd

Vejret torsdag bliver fra morgenstunden klart og med chancer for sol, men i løbet af dagen lukker skyerne ned, og der kommer regn

01:00

1 af 2

Der er absolut intet, som tyder på sne juleaften. I stedet lover vejrudsigterne chancer for sol først på dagen, men i de sene eftermiddagstimer kommer regnen indover Østjylland.

Juleaftensdag begynder tør og med klart vejr. En frontzone nærmer sig dog det østjyske, og op ad dagen giver den regn og skyer til regionen. I de sene eftermiddagstimer og først på aftenen vil den derfor betyde dryp i det meste af Østjylland.

DMI: Nu bliver det atypisk varmt

Samtidig bliver det sandsynligvis en ret blæsende juleaftensdag med en frisk vind fra syd, der i løbet af dagen tager til i styrke. Temperaturer kommer til at ligge på mellem 5-8 grader.

Ustadigt vejr i juledagene

Dagene efter juleaften byder på lidt den samme tendens. Perioder med tørt vejr og sol bliver afløst af regn og blæst.

Det milde vejr har sat sine spor i Østjylland

Juledag bliver i særdeleshed blæsende med både regn og sol, mens 2. juledag og søndagen ser meget grå og triste ud. Her får solen svært ved at titte frem.

Alle dagene er meget milde for årstiden og byder på temperaturer op til 10 grader og uden udsigt til nattefrost. Koldest bliver natten til tirsdag med fire plusgrader.

Du kan se hele vejrudsigten øverst på siden.