Ingen plakater i vejtræerne

Ny regel er helt ude i skoven, mener tre østjyske folketingskandidater

Skån vejtræerne! Det er en opfordring fra tre østjyske folketingskandidater til deres kolleger, som står på spring for at anvende en ny regel, der giver tilladelse til at anbringe valgplakater i vejtræer.

Det er et tværpolitisk samarbejde bestående af folketingskandidaterne Jens Joel (S), Bünyamin Simsek (V) og Henriette Sandager (R) der går sammen om en appel om at skåne de østjyske vejtræer.

- Selvfølgelig skal der gives gas i valgkampen, men vi skal også passe på vores by. Vi Socialdemokrater vil male byen rød, men det er vigtigt vi ikke skænder eksempelvis vejtræer. Vi skal huske, at der kommer en tid efter valget," siger Jens Joel, folketingskandidat for Socialdemokraterne.

- Jeg ser frem til en god og sober valgkamp sammen med mine med- og modkandidater, hvor vi i fællesskab får en chance for at vise, at inden vi er valgt og i en valgkampstid kan samarbejde og vise hensyn til naturen og kan begrænse os i vores brug af byrum," siger Bünyamin Simsek, folketingskandidat for Venstre.

- En af mine mærkesager er grønnere byer, så derfor er det mig inderligt imod, at træerne skal plastres ind i valgplakater - så kønne er vi kandidater trods alt heller ikke," siger Henriette Sandager, folketingskandidat for Radikale Venstre.