Ingen østjyder på Pytlicks hold

Men en enkelt plads til EM er stadig åben

Jane Schumacher fra Randers HK og Mette Tranborg fra SK Aarhus.

Landstræner Jan Pytlick har mandag udtaget 15 af de 16 spillere, der til december skal repræsentere kvindelandsholdet til håndbold-EM, og her er der ingen spillere med fra de østjyske klubber.

EM spilles i Kroatien og Ungarn fra den 7. til den 21. december, og Danmark møder i den indledende gruppe Norge, Ukraine og Rumænien.

Dog er der endnu håb for, at Jan Pytlick udtager en østjyde, da Jane Schumacher fra Randers HK og Mette Tranborg fra SK Aarhus er med i landstrænerens overvejelser omkring den sidste ledige plads, som kommer til at gå til en bagspiller.

- I den kategori er der en gruppe spillere, som vi kigger på. Der er blandt andet Mette Tranborg, Jane Schumacher, Anne Mette Hansen, Line Haugsted fra Skive og så Lærke Møller, siger Jan Pytlick.

Jan Pytlick udtager den sidste spiller til sin endelige EM-trup efter Golden League-turneringen i Norge, som spilles fra 27. til 30. november.

Sådan ser EM-truppen ud:

Målvogtere: Rikke Poulsen (Viborg HK), Sandra Toft (Larvik)

Fløjspillere: Maria Fisker (Viborg HK), Ann Grete Nørgaard (Team Tvis Holstebro), Trine Østergaard (FCM), Maibritt Kviesgaard (Team Esbjerg)

Stregspillere: Marianne Bonde Pedersen (København), Mette Gravholt (Viborg HK), Susan Thorsgaard (FCM)

Bagspillere: Kristina Kristiansen (Team Tvis Holstebro), Lotte Grigel (Team Esbjerg), Stine Jørgensen (FCM), Pernille Holmsgaard (København), Louise Burgaard (Viborg HK), Line Jørgensen (FCM)