Ingen nye spor efter den forsvundne Lars Hjulmand

Østjyllands Politi har onsdag søgt efter den 45-årige randrusianer ved Sydhavnen i Randers – desværre uden held

Lars Hjulmand er sidst blevet set på videoovervågning fra Randers Tekniske Forretning på Grenåvej. Foto: Østjyllands Politi

Siden fredag har den 45-årige Lars Hjulmand fra Randers været forsvundet. Han er sidst set på videoovervågning på en parkeringsplads på Grenåvej, men også flere andre steder i byen mener folk at have observeret ham i fredags. I dag har Østjyllands Politi ledt efter ham på Sydhavnen uden at finde nye spor.

- Vi har søgt med hunde uden resultat. Muligvis sætter vi en eftersøgning op senere i dag med hjælp fra Missing People, siger politiassistent hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen, til tv2oj.dk.

02:12

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde den forsvundne randrusianer. Se mere i indslaget her. 

Luk video

Lars Hjulmand er senhjerneskadet efter et trafikuheld, og han er afhængig af epilepsi-medicin. En medicin, han ikke havde på sig, da han forsvandt. Derfor har politiet også i flere omgange opfordret alle til at kigge efter den 45-årige randrusianer i skure og udhuse.  

Politiet har frigivet et overvågningsbillede fra fredag kort efter klokken 14, hvor man ser den 45-årige randrusianer cykle væk fra en butik på Grenåvej 13 i Randers. Han ses her iført en meget karakteristisk orange cykelhjelm, gul refleksjakke, solbriller og jeans.

Læs også Lars har været forsvundet siden fredag: Her er han sidst set

Lars Hjulmands cykel er en Centurion, model 2015 Image, mat sort, med otte gear. Den er monteret med for-og bagskærme. 

Østjyllands Politi har fået henvendelser fra folk, der senere fredag har set Lars Hjulmand i bybilledet. Han er set på Tronholmen og på Viborgvej nær stadion.

Mandag var Missing People i aktion med en eftersøgning, hvor de blandt andet gennemsøgte Tøjhushaven – også uden at finde nye spor efter Lars Hjulmand.