Ingen garanti til Ove C.

Randers FC evaluerer den alvorlige situation i klubben

Formanden i Randers FC, Svend Lynge Jørgensen, vil ikke garantere, at træner Ove Christensen er træner i den nedrykningstruede klub i forårets sidste seks kampe i Superligaen.

Det fastslår han over for B.T. efter holdets to seneste nederlag på sammenlagt 1-8 til AaB og Brøndby.

- Jeg kan ikke give nogen garanti til Ove om, at han sidder i jobbet sæsonen ud. Det kan jeg ikke gøre, for jeg ved jo for eksempel ikke, om han selv ønsker at blive, siger Svend Lynge Jørgensen til avisen.

Dermed ligger formanden på linje med Randers' direktør, Jacob Nielsen, der heller ikke vil garantere Ove Christensens job.

Ansvarlig for situationen

Svend Lynge Jørgensen fortæller, at også andre end træneren er ansvarlige for situationen i Randers FC, blandt andre bestyrelsen og den sportslige ledelse.

- Jeg tror, at man skal passe på med at træffe beslutninger, når adrenalinen er oppe at køre, og det er den efter den blamage mod Brøndby.

- Nu skal vi sove på det, og så skal vi tirsdag kommunikere og evaluere, og så må vi se på, om vi skal træffe en beslutning, forklarer Svend Lynge Jørgensen.

Efter mandagens 0-4-nederlag hjemme til Brøndby stillede en journalist fra TV3+ en række spørgsmål, der til slut fik Ove Christensen til at give reporteren et lidt hårdt slag på skulderen. Det bør træneren ifølge formanden undskylde over telefonen.

- Skal jeg give Ove Christensen et råd, så synes jeg, at han må være stor nok til at ringe til journalisten og beklage. Og så synes jeg ikke, at der er mere i det, siger Svend Lynge Jørgensen til Ekstra Bladet.

Randers FC indtager i øjeblikket Superligaens 10.-plads. Kun en bedre målscore end AaB holder randrusianerne på den "rigtige" side af nedrykningsstregen.