Ingen AGF-tur til Georgien

Fans må rejse til udekamp i Gori på egen hånd

Genrefoto.

FC Dila Gori var noget nær den værste modstander, AGF kunne få, da fodboldforbundet UEFA trak lod til Europa League. I hvert fald hvis man som AGF-fan ønsker at se udekampen fra tribunerne.

Ifølge agf.dk har det vist sig umuligt at arrangere en tur for de aarhusianske fodboldfans til den fjerne georgiske klub.

Rejseselskabet Sun Tours havde ellers stillet AGF-fansene i udsigt, at de ville arrangere en tur til den kommende udekamp i Europa League - uanset modstanderen. Men efter at have undersøgt sagen må selskabet erkende, at de havde taget munden for fuld.

- Trods en fantastisk indsats fra vores samarbejdspartner SunTours, der har haft kontakt til adskillige flyselskaber og arbejdet ihærdigt på at strikke en tur sammen, har det desværre vist sig helt umuligt at chartre et fly til Tbilisi. Destinationen og tidspunktet på året - den mest travle periode for flyselskaberne - har betydet, at det ikke har været muligt at finde en løsning, der økonomisk også kan hænge sammen, fortæller adm. direktør Jan Christensen til agf.dk.

Jan Christensen opfordrer i stedet fans, der ønsker at se kampen på Tengiz Burjanadze Stadium, til at booke en tur med et almindeligt rutefly. Kampen i Gori spilles torsdag den 26. juli.