Indstil din kandidat

Hvem skal være Årets Østjyde 2014?

00:33

1 af 2

Kender du en person, som fortjener et skulderklap for en særlig indsats?

Til og med onsdag den 12. november har du mulighed for at indstille en kandidat, som du mener, er værdig til titlen som Årets Østjyde 2014.

Prisen er tidligere gået til personer, der har gjort en ekstraordinær indsats for at hjælpe andre. Rammerne er dog vide, så det er 100 procent op til dig, hvem du indstiller - og hvorfor.

Senere udpeger et dommerpanel de fem kandidater, der går videre til finalen torsdag den 18. december, som sendes direkte på TV 2 | ØSTJYLLAND. Under finalen er det seerne, der via sms-stemmer afgør, hvem der skal have den titlen som Årets Østjyde 2014.

10.000 kr. til et velgørende formål

Som noget nyt får vinderen - foruden den ærefulde titel - 10.000 kr., som han eller hun efter eget valg giver videre til et velgørende formål. Præmien er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland.

Indstil din kandidat på Årets Østjydes facebookside eller i en mail til aretsostjyde@tv2oj.dk. Skriv navnet på din kandidat samt begrundelsen for, hvorfor han eller hun skal være Årets Østjyde. Alle indstillede kandidater bliver offentliggjort på vores Facebook-side.

Få seneste nyt om Årets Østjyde 2014 direkte i din mailbakke. Tilmeld dig TV2OJs nyhedsbrev her.