Indehaver af sexshop: Mænd inspireres af Fifty Shades of Grey

Bog- og filmfænomen betyder stigning i salget af sexlegetøj

01:21

- Danske kvinder har længe drømt om at få Mr. Grey med i sengen - nu har de fået ham!

Sådan lyder det i dag fra Mathilde Mackowski, der er medejer af hjemmesiden sinful.dk, som handler med sexlegetøj.

Den østjyskbaserede internetforretning har oplevet et decideret boom i salget af sexlegetøj i forbindelse med fænomenet Fifty Shades of Grey, der i dag har filmpremiere i landets biografer.

- Det er lidt ligesom juleaften for os. Folk går amok, og vi har set flere og flere mænd, der har kastet sig over de officielle Fifty Shades of Grey-produkter. Blandt andet produkter man kan smække med, siger Mathilde Mackowski til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kunder der køber sexlegetøj fra den officielle Fifty Shades of Grey-sexlegetøjsserie køber i gennemsnit for 40 procent mere pr. ordre, end folk der ikke køber Fifty Shades of Grey-produkter.

Mathilde Mackowski oplever desuden, at de kvinder, der køber det officielle Fifty Shades of Grey-sexlegetøj, oftest vælger de blide produkter som f. eks en mini g-spot vibrator. Mændene køber mere kinky produkter som piske, paddles, håndjern og bondage sæt.

Fifty Shades of Grey-filmen er baseret på en serie af erotiske romaner, der handler om et særdeles intimt og velbeskrevet forhold mellem forretningsmanden Christian Grey og en ung kvindelig studerende.

I videoen øverst på siden kan du se mere om sexlegetøjet.