Indbrud i Camillas kælder: Sønnens legtøjsbil blev stjålet

Camilla efterlyste bilen på Facebook, hvor mange allerede har delt opslaget

Foto: Camilla Bianca Reffstrup

Julen giver normalt anledning til masser af glæde og forventning blandt børn, men for lille Eliash fra Aarhus er der kommet et ærgerligt knæk i juleglæden.

Camilla Bianca Reffstrup, der er mor til Eliash, fik sig nemlig en trist overraskelse i weekenden, da nogen var brudt ind i hendes kælderrum.

- Jamen, jeg står op juleaftensdag og har fået en SMS fra min overbo. I SMS'en står der at jeg skal kigge i kælderen, da de synes, det ser mærkeligt ud.  Låsen til kælderrummets dør brudt op, siger Camilla Bianca Reffstrup til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Jeppe fik ubudne gæster juleaften: Det er så krænkende

Til Camillas undren var bilen det eneste, der var blevet fjernet fra kælderrummet. Der er tale om en legetøjsbil med mærket BMW på. Bilen har det kendetegn, at gitteret forrest på bilen er gået lidt i stykker.

Delt på Facebook
Camilla Bianca Reffstrup gik til tasterne og skrev et opslag på Facebook, hvor hun efterlyste bilen. Opslaget er allerede blevet delt over 370 gange af hjælpsomme personer, der gerne vil hjælpe med at få bilen hjem til Eliash.

- Det er rigtig dejligt at så mange har delt, men det undrer mig ikke. Facebook er blevet den bedste måde at bede om hjælp, siger Camilla Bianca Reffstrup. 

Læs også Godt nyt: Færre indbrud i juledagene end sidste år

Der er kommet en enkelt henvendelse til Camilla Bianca Reffstrup efter Facebook-opslaget.

- Jeg fik et tip fra en kvinde, der havde set nogle mænd, De kom gående med en bil, som hun troede var den samme, siger Camilla Bianca Reffstrup.

Men bilen er stadig væk. Derfor vil Camilla meget gerne høre fra folk, hvis de skulle se legetøjsbilen et sted.

Du kan se Camillas Facebook-opslag herunder: